Sportvasten

Wil je graag weer slank en vitaal worden en jezelf 10 jaar jonger voelen? De 10-daagse sportvastenkuur activeert en traint je lichaam om vet te verbranden en zichzelf te vitaliseren. Tijdens de sportvastenkuur gaat je lichaam switchen van suiker- naar vetverbranding. Deze 'metabole switch' van suikers naar vetten zorgt voor enorme veranderingen in je lichaam, waaronder sterk gewichtsverlies, het verdwijnen van koolhydraat verslaving, een toename van de lichaamsconditie en vitaliteit. Met Sportvasten worden resultaten bereikt waarvoor je normaliter maanden intensief moet sporten. 

Het is dus een unieke en krachtige methode gericht op het beïnvloeden van je stofwisseling, zodat er een duurzame switch van suiker- naar vetverbranding tot stand komt. Deze ‘metabole switch’ wordt bereikt door een specifieke combinatie van voeding, vasten, suppletie en sporten toe te passen.

Sportvasten en Afvallen

Door de metabole switch wordt het lichaam zodanig geprikkeld, dat het meer energie uit vet gaat halen en minder uit suiker. Met als gevolg een afname van overtollig vetweefsel en een verminderde behoefte aan suiker. Het resultaat van de switch is verbluffend: je wordt blijvend fitter, slanker en vitaler in 10 dagen! Na de kuur van 10 dagen blijft het resultaat behouden door een aantal eenvoudige richtlijnen op te volgen.

Onder de professionele begeleiding van een gediplomeerd sportvastencoach word je sportvastentraject op maat samengesteld, passend bij je behoeften en mogelijkheden. Door deze persoonlijke begeleiding ben je er van verzekerd dat de kuur correct wordt uitgevoerd en dat het maximale resultaat wordt bereikt.

Indien je lichamelijk en geestelijk gezond bent, bereid bent om te blijven sporten en rekening kunt houden met voedingsaanpassingen, is Sportvasten dé manier voor het bereiken van een blijvend slank, fit en vitaal leven.

Sportvasten Intake

Een intake door een gediplomeerde SportvastenCoach van TIM Personal Training en Coaching gaat vooraf aan het Sportvasten traject. Tijdens deze intake wordt bepaald of je voor de kuur in aanmerking komt. Wanneer er geen bezwaren zijn wordt het te doorlopen traject uitgestippeld. Vraag hier een gratis Sportvasten Intake aan

Voorheen kon je ons vinden in de regio's Den Bosch, Nijmegen, Arnhem en Eindhoven, maar tegenwoordig zijn we actief in het hele land en ook in een groot deel van België!
Bekijk hier al onze Sportvasten locaties

Wil je vrijblijvend een afspraak maken voor een intake, stuur dan een email naar info@sportvastenkuur.nl.

Sportvasten | sportvastenkuur.nl


www.sportvastenkuur.nl is onderdeel van Tim Personal Training en Coaching