Gratis Sportvasten Intake

Wat is het?
Tijdens de 10-daagse Sportvastenkuur activeert en traint je lichaam zich om vet te verbranden en zichzelf gezonder te maken. Tijdens de sportvastenkuur gaat je lichaam switchen van suiker- naar vetverbranding. Dit zorgt voor enorme veranderingen, waaronder o.a. sterk gewichtsverlies, afname buikomvang en een toename van je lichamelijke conditie. Na de Sportvastenkuur blijft het resultaat behouden, mits je jezelf aan een aantal (eenvoudige) richtlijnen blijft houden.

Gratis en vrijblijvende intake
Tijdens en na de kuur kun je op je coach terugvallen met al je vragen, maar voorafgaand aan een mogelijke start zetten we alles op een rijtje en gaan we kijken wat het beste bij je past. Voordat we een afspraak maken voor een persoonlijke intake hebben we per email en/of telefonisch contact om de grove lijnen duidelijk te krijgen. Naar aanleiding hiervan plannen we dan eventueel een gesprek in.

Heb je interesse in Sportvasten, meld je dan hieronder vrijblijvend aan voor informatie. Wij zitten in Nederland en Belgie en kunnen je zodoende vrijwel overal begeleiden. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op voor het vervolgtraject. Vul je naam, email en telefoonnummer in en klik op verzenden.